15.8.13

Video Suami Pukul Isteri Dalam Lift

Video Suami Pukul Isteri Dalam Lift | Berita - Selepas menonton video suami pukul isteri dalam lift ini penulis kira bermacam-macam andaian yang terpacul dalam kotak fikiran anda. Penulis percaya ramai yang membuat andaian dari sudut persepsi masing-masing. Ada yang marah, geram dan bermacam-macam lagi.

Video Suami Pukul Isteri Dalam Lift

Andaian selepas menonton suami pukul isteri dalam lift

Bermacam-macam andaian di buat selepas menonton video ini. ada yang kata ;
  • Suami baran isteri curang
  • Isteri kantoi di hotel dengan anak
  • Isteri larikan anak.
  • Dan lain-lain lagi

PLEASE STOP BUAT ANDAIAN !!


Apakah andaian anda itu tak penting. Apa yang penting kita sebagai manusia tak perlulah sampai mengada-adakan cerita tanpa bukti yang kukuh. Biar undang-undang yang menentukan apa yang tersurat dan tersirat dalam video berkenaan. Jangan sampai video berkenaan di sebarkan dengan cerita isinya di gubah sehinggakan menjadi satu fitnah di entri blog anda. Berhati-hati jangan sampai ada pihak yang melatah.

Di sini ingin penulis kongsikan video suami pukul isteri dalam lift yang di ambil dari Youtube. Tontonan video ini bukan untuk mengaibkan sesiapa akan tetapi sebagai tauladan kita bersama.


13 Komen:

Betul tu.. Saya setuju... Jangan membuat sebarang andaian yang tidak bertempat sekiranya tidak tahu cerita yang sebenar... Andaian tersebut mungkin akan memburukkan lagi keadaan... Biarlah pihak polis membuat siasatan terlebih dahulu, dan kita tunggu keputusannya...

moga muja tak dapat suami baran sebab muja tahu muja akan sangat menguji kesabarannya nanti,, harap para suami mampu bersabar :)

ada banyak lagi.. ni baru yang terkantoi..

aah..betul tu
kengkdg kita suka membuat kesimpulan drpd mata kasar
lebih2 lg bila dimanipulasi oleh sesetgh pihak
bahayanya bila ia menjadi fitnah

jemput baca & komen entry yumida bro potia:

http://umikasum.blogspot.com/2013/08/jom-komen-blog-jejaka-jambu-aka-mr-nan.html

pengomen bertuah bakal memenangi hadiah..jemput la singgah :)

Yg baik dijadikan teladan, yg buruk dijadikan sempadan!

Terbang melayang dari blog & mendarat di sini ('',) Salam Ziarah, & jemput ke blog ya : Blogger Sekalian, Tolong Zam Sound Budak Blogger Baru Ni Boleh Tak?

PS: cukuplah setakat dia menyerah diri.. tak perlulah sampai menyiarkan gambar sebenar si suami & isteri.. huhu

Assalamualaikum,

Sebagai seorang lelaki islam, dan suami, jangan lah kita memukul wanita walau wanita itu membuat kesalahan besar sekalipun, wanita ini lemah dan perlu di bimbing..bukannya memukul sebegtu rupa...kalau ada masalah sekalipun, berbincang la secara damai....bukannya bertindak sebegitu.

Depan anak2 pula tu.Allahurabbi.

pengajaran untuk orang lain juga yang suka pukul isteri.

pengajaran kpd semua khususnya wanita...jgn main tangkap cintan sje..kena tngok latar belakang n prsonaliti sorng lelaki yang nak dibuat suami...pelik jgk krole ngan kes ni..mybe something wrong with the lelaki head kot? terlampau dayus...bkn nak gudge cma...kesian tngok pompuan tu kena bat camtu~

Dah pukul tetiba cakap saya tak sengaja ajar isteri. Aduhaiiii, kalau marah sekalipun..... okey okey tak mau sambung

buat malu betullah, org jerantut tu...

Salam.

Saya kesian kat budak kecil dua org tu.. terpaksa tengok aksi gusti..dalam lift pula..