29.6.13

TONTON LIVE STREAMING KELANTAN VS JOHOR JDT 29 JUN 2013

Tonton Live Streaming Kelantan Vs Johor (JDT) 29 Jun 2013

TONTON LIVE STREAMING KELANTAN VS JOHOR JDT 29 JUN 2013

Perlawanan bakal berlangsung esok 29 Jun 2013, Tonton Live Streaming Kelantan Vs lawan Johor (JDT) final Piala FA yang akan berpentas di Stadium Bukit jalil esok. Untuk menonton secara Live Streaming sila KLIK di sini.

TONTON LIVE STREAMING KELANTAN VS JOHOR JDT 29 JUN 2013

Live Streaming Kelantan Vs Johor JDT ini tidak di host kan di blog ini. ianya di kongsi dari laman web seperti yang tertera di Watermark.


4 Komen:

xsabar nak tunggu malam nie..agak2 sapelah yang menang..

Tak minat bola..mmg tak kisah saper menang pun takpe..
Hiihii.. tapi minat apex.. secara x langsung nmpk la dah sokong mana kan..
Gegel biasanya tgk player..bukan tgk games pun..
Haahaa..
Ini fakta nih..

P/s: pasal komen awak tu..jgn la macam mereka.. belum apa apa dah melatah komen itu ini dengan penuh negatif..kami bukan org jahat dan busuk hati.. jgn risau..kita tak mau gaduh gaduh.. :)

Live Streaming Johor JDT vs Kelantan 29 Jun 2013

x sempat tgk kerana ada hal kematian.. sapa pun pemenangnyer dua2 dah lakukan yg terbaik.