17.11.12

LIVE STREAMING ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 19 (AIM 19 ONLINE)

LIVE STREAMING ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 19 (AIM 19 ONLINE)
Cabaran Duit Raya 2014
LIVE STREAMING ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 19 (AIM 19 ONLINE) di halaman Youtube. Bermula pada 8.30 malam ini.
LIVE STREAMING ANUGERAH INDUSTRI MUZIK 19 (AIM 19 ONLINE)
Astro kini semakin menarik dan Gempak kerana menyediakan live streaming di laman you tube Astro Gempak.
 

Untuk Subcribe atau keterangan lanjut sila lawat Astro Gempak live

Nota : Perkongsiaan ini adalah tanda sokongan semata-mata bukan atas dasar perniagaan dari pihak SilenceBlogz. Jika ianya satu kesalahan sila maklumkan kepada penulis. 




8 Komen:

cantek ni...sng sikit org yg tak berkesempatan duduk depan TV nak tgk...

erm... rasa tak kot... derang lagi dpt free publicity ada leuwwww =..=

hi hi. anda dikecewakan oleh ASTRO lagi... hampeh. ERA FM radio rasmi konon. xde buat LIVE pun. x mampu ke? siap promo ASTRO GEMPAK YOU TUBE tp apa pun xde. dah dasar penipu mmg penipu juga la...

mmg pon kata nak wat online.. sampai time online dia removed link.. hampeh

dah dasar ASTRO. lain kali jangan jadi penyiar rasmi kalau x mampu. bukan semua orang ada Astro wei... kalau gitu baik kata Anugerah Industri Astro. pi mampus la. patut la industri muzik kita orang pun muak. yang jadi mangsa artis ler... x sabar nak tunggu APM pd 15 Disember ni walaupun xde LIVE. (kecewa ngan APM)

i'm tooo.... terus set as private tu

mujur ari ni broadbd laju.komen sampai sini bro