12.11.12

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

Giler.. Kebun Ganja Terbesar Di Dunia ini menurut sumber ianya terletak di selatan dari Tijuana, Mexico. but not sure..

Sekadar berkongsi Informasi sahaja.

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA
Informasi - KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA
Di sunting dari Google images.
Oleh : Potia Casadelarossa.



23 comments di KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

  1. daripada dia buat kebun ganja... dia buat dusun durian lagi best ha ha ha >..< jom potia kita jumpa tokeh dia suh dia tanam durian, manggis, langsat, duku, rambai.. keh keh keh >..<

    ReplyDelete
  2. no wonder la kt sane banyak mafia.. takde sape boleh sentuh..

    ReplyDelete
  3. fuiyooo . kaya sungguh . nak round kebun tuu pun kena pakai heli . ehh , betul ke ? hehe

    ReplyDelete
  4. memang besar. tu pon pndangan udara. ingt masuk situ boleh sesat kot

    ReplyDelete
  5. kebun ganja dia.. seluas mata memandang... kalah sawah padi kita..

    ReplyDelete
  6. cube bayangkan kalau pokok ganja takde kat dunia nie..huhuhu

    ReplyDelete
  7. pergh... luasnya..rupa2nya mexico la pengeluar ganja terbesar dunia..

    ReplyDelete
  8. ganja? then proses buat dadah? hohoho, memang giler

    ReplyDelete
  9. ganja ?
    tak best pun , ladang staberi ke .lagi sedap . gigi pun putih jer :D

    ReplyDelete
  10. pernah terbaca pasal ganja kat mexico ni...

    kalau sy, bestnya dapat buat kebun.. ^_^ luas tu tanah~~

    ReplyDelete
  11. PERGHHH..KAYO2..ULAM GANJA NI :P

    ReplyDelete
  12. menternak ganja sebanyak mungkin...

    ReplyDelete
  13. kalau tanam pokok kayu jati pun bagus....

    ReplyDelete
  14. giler ah dh macam tasik dh aku tengok

    ReplyDelete
  15. sumber pendapatan negara tu..

    ReplyDelete
  16. mak aih , kalau kucing aku hilang kat sini .. mau sesat die nak cari kau balik tau..
    dan tetibe kucing aku jadik penagih tegar ganja..wuwuuwuwu


    pepun rezeki ni haram kan??

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum

    BayangkanLAH betapa penatnya Persatuan anti dadah dan polis di Mexico ni. Memang ia benar2 sebuah Negara Mafia tersohor.

    ReplyDelete
  18. Mak aih , kaye la sgt... fuh..

    ReplyDelete