12.11.12

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

Giler.. Kebun Ganja Terbesar Di Dunia ini menurut sumber ianya terletak di selatan dari Tijuana, Mexico. but not sure..

Sekadar berkongsi Informasi sahaja.

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA

KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA
Informasi - KEBUN GANJA TERBESAR DI DUNIA
Di sunting dari Google images.
Oleh : Potia Casadelarossa.

23 Komen:

daripada dia buat kebun ganja... dia buat dusun durian lagi best ha ha ha >..< jom potia kita jumpa tokeh dia suh dia tanam durian, manggis, langsat, duku, rambai.. keh keh keh >..<

no wonder la kt sane banyak mafia.. takde sape boleh sentuh..

fuiyooo . kaya sungguh . nak round kebun tuu pun kena pakai heli . ehh , betul ke ? hehe

memang besar. tu pon pndangan udara. ingt masuk situ boleh sesat kot

kebun ganja dia.. seluas mata memandang... kalah sawah padi kita..

cube bayangkan kalau pokok ganja takde kat dunia nie..huhuhu

pergh... luasnya..rupa2nya mexico la pengeluar ganja terbesar dunia..

ganja? then proses buat dadah? hohoho, memang giler

ganja ?
tak best pun , ladang staberi ke .lagi sedap . gigi pun putih jer :D

pernah terbaca pasal ganja kat mexico ni...

kalau sy, bestnya dapat buat kebun.. ^_^ luas tu tanah~~

PERGHHH..KAYO2..ULAM GANJA NI :P

menternak ganja sebanyak mungkin...

kalau tanam pokok kayu jati pun bagus....

giler ah dh macam tasik dh aku tengok

sumber pendapatan negara tu..

mak aih , kalau kucing aku hilang kat sini .. mau sesat die nak cari kau balik tau..
dan tetibe kucing aku jadik penagih tegar ganja..wuwuuwuwu


pepun rezeki ni haram kan??

Assalamualaikum

BayangkanLAH betapa penatnya Persatuan anti dadah dan polis di Mexico ni. Memang ia benar2 sebuah Negara Mafia tersohor.

Mak aih , kaye la sgt... fuh..