13.7.12

GAMBAR WANITA BERNAFSU TINGGI

GAMBAR WANITA NAFSU TINGGI

kenapa aku bagi tajuk GAMBAR WANITA NAFSU TINGGI ? . Haha.. ni ha nak bagitau ni. Golongan wanita ni memang nafsu tinggi tahap gajah (bukan semua la..) bilamana ada je SALE mulah nak gi shopping. Sekali tertipu dengan satu mall yang di beri nama Silence Blogz shopping Mall. ekekek... Berikut antara kata-kata mereka yg bernafsu shopping yang tinggi.

Sila baca ikut urutan nombor yang di beri.:

  1. Nyesal datang, ingat sale betul-betul.. sekali sample jek?.. korek idung lagi baik.
  2. Adoi... punya lah aku tak mandi nak datang sini takut apa yg aku nak tu tak dapat. kalau tau tadi baik aku mandi dulu.
  3. Biasa spender kat sini murah-murah kalau dia jual..tak tau la plak hari ni jualan sample jek.. maunyer gatai kalau aku pakai.
  4. Hmmm... garu punggung lagi best...
  5. Ni keje Si Potia la ni... tak sempat nak berak tadi... nyesal!!
Nota: Ni lah entry bila tak ada idea... ekekeke...



6 comments di GAMBAR WANITA BERNAFSU TINGGI

  1. LOL menyakat org jer kijo nye. Tapi PPP klw nak beli brg x yah tunggu sale. Ada duit berkenan trus rembat, malas nak Q

    ReplyDelete
  2. yg no.6 ckp ape?

    potia jum gi sogo, sale . haha

    ReplyDelete
  3. @piraaano6 ckp... Ha ni dialah silenblogz shopping malu ahahahah

    ReplyDelete
  4. hahahaha.... sapa xmaooo barang murah... leh beli banyak2 siap

    ReplyDelete
  5. hahaha.. cis, tingginya nafsu wanita neh.. banner tu yg tak tahan tu..kehkehkeh..

    ReplyDelete

Peringatan : Sebarang komen yang meninggalkan Link kemana-mana website/blog akan di padam.